Què fem

Disseny personalitzat de medalles i trofeus

Principalment ens enfoquem en el disseny personalitzat per cada client, i adequat a cada ocasió. Som dissenyadors i fabricants, això ens permet ser realistes amb el que oferim i les combinacions que proposem, i controlar la major possible part del procés de fabricació per que tot sigui un èxit.

Com podeu veure tenim un a secció de disseny propi per si voleu sortir dels trofeus habituals i estàndards, amb una gran qualitat que farà que l’acte sigui exquisit.

Disposem de maquinària tecnològica puntera actualitzada a les necessitats reals per poder personalitzar en làser o a color gairebé qualsevol producte. Les tècniques que més utilitzem són el làser (per gravar o tallar), la impressió en color (en UVI, sublimació i transfer), el fressat i gravat químic per les plaques d’exterior, la serigrafia, la tampografia i el brodat.

Amb això podem donar solució a tots els articles per poder personalitzar-los. En resum, si tens una idea explica’ns-la per veure com la podem desenvolupar, o pots escollir qualsevol producte de la selecció que hem creat per tu, i la personalitzarem per que tot sigui un gran èxit.