El camp de futbol: el seu llegat cultural i els més sorprenents

El camp de futbol és un dels llocs més emblemàtics de tots els temps. La seva forma, inspirada en l'antiguitat, i l'esport que es practica en ell, l'han convertit en un símbol reconeixible a tot el món. No és estrany que el futbol sigui l'esport més popular a nivell mundial. I, de la mateixa manera que en qualsevol altre esport, el disseny del camp on es juga està meticulosament estudiat per a millorar l'experiència tant dels esportistes com dels aficionats. Encara que el seu aspecte modern ens pugui recordar a un coliseu, el camí de la seva evolució és únic. Alguns d'aquests camps representen veritables obres mestres d'enginyeria arquitectònica. Ja siguis aficionat de l'esport o no, la innovació i originalitat d'un camp de futbol poden captivar a qualsevol persona. I si tens dubtes sobre aquest tema, et convidem a què ho comprovis! Som-hi!

Read more
News
28 views

Premis Laureus: excel·lència esportiva i impacte social

Aquest mes podrem gaudir de la gala dels premis Laureus, els considerats com els ‘Òscars de l'esport’. El reconeixement per excel·lència als esportistes més importants i destacats se celebra cada any a una ciutat diferent, i aquest 2024 és Madrid la ciutat que els acollirà. El prestigi a nivell mundial dels Laureus no només es deu a les numeroses figures que acudiran el 22 de abril al Palau de Cibeles, sinó als projectes i iniciatives que desenvolupen durant tot l'any.

Read more
News
95 views

Per què els trofeus sostenibles són els millors premis?

Quan volem reconèixer el treball d'algú, atorgar-li un trofeu o una placa sempre és una forma idònia de fer-lo sentir valuós i admirat. No obstant això, en els últims anys, la consciència mediambiental ha arribat també a aquest sector per fer-nos veure que també la creació de trofeus pot deixar empremta de carboni, i que sempre hi haurà formes més ecològiques i sostenibles de fer-ho.

Read more
trofeus
158 views

Com netejar una medalla esportiva: els millors trucs

Quan aconseguim una medalla esportiva després de molt esforç i dedicació, ens agrada poder mantenir-la cuidada i neta, perquè reflecteixi tot aquest esforç el major temps possible. Per aquest mateix motiu, en el següent article hem volgut explicar-te com netejar unes medalles esportives i et brindarem alguns consells de gran utilitat per mantenir-les en perfecte estat.

Read more
medalles
175 views

On col·locar els trofeus? Consells útils

Els trofeus són més que simples premis; representen èxits, dedicació i esforç. Col·locar-los en un lloc destacat no només ressalta els teus èxits, sinó que també afegeix un toc personal al teu espai. En l'article següent volem exposar-te diferents consells sobre on col·locar els trofeus, d'aquesta manera podràs fer-los destacar i la teva casa tindrà una decoració molt especial i única.

Read more
trofeus
457 views

Com netejar trofeus de metall: consells útils

Netejar els teus trofeus de metall és crucial per mantenir el seu brillantor i preservar la seva bellesa al llarg del temps. Ja sigui que es tracti de trofeus esportius, premis acadèmics o reconeixements especials, la cura adequada pot fer que brillin com a nous. En el següent article t'oferim els millors consells sobre com netejar trofeus de metall, així com algunes recomanacions i precaucions que has de tenir en compte.

Read more
trofeus
414 views

Comprar plaques d'homenatge a Barcelona

Les plaques d'homenatge representen la materialització d'emocions i records perdurables. Són testimonis tangibles d'apreciació i reconeixement cap a persones, assoliments o moments inoblidables. En aquest article, explorarem la varietat de tipus disponibles, consells essencials abans d'adquirir una placa, usos comuns i una opció destacada a Barcelona per obtenir aquestes significatives peces. Comprar plaques d'homenatge a Barcelona mai va ser tan senzill. 

Read more
Plaques
246 views

Plaques d'homenatge: com triar la millor placa commemorativa

Si vols reconèixer algú o commemorar una fita de manera especial, considera una placa d'homenatge. Aquestes no són simples adorns, sinó símbols poderosos que expressen reconeixement, preserven la memòria i enriqueixen espais a edificis, monuments i jardins. En aquest article, descobriràs tot sobre les plaques d'homenatge i la nostra exclusiva col·lecció a Trofeus ABM.

Read more
Plaques
293 views

Trofeus en metacrilat: un reconeixement original

Els trofeus de metacrilat destaquen en reconeixements i premiacions. La seva claredat cristal·lina i durabilitat fusionen elegància i modernitat. Ideals per a esdeveniments corporatius i esportius, aquests trofeus personalitzables ofereixen versatilitat i disseny únic. La seva popularitat creixent els converteix en símbols moderns d'èxit. La transparència permet jugar amb llum i ombres. Resistents i personalitzables, són perfectes per celebrar èxits significatius.

Read more
trofeus
201 views

En què consisteixen els gravats de plaques?

Aquest article us endinsarà a l'univers del gravat de plaques, on descobrireu tècniques, eines i avantatges d'aquesta pràctica artesanal i tècnica. Des de plaques commemoratives fins a trofeus i senyalitzacions, el gravat és essencial en diverses aplicacions. Acompanyeu-nos en aquest viatge a través del món del gravat de plaques.

Read more
Plaques
253 views