Per què els trofeus sostenibles són els millors premis?

Quan volem reconèixer el treball d'algú, atorgar-li un trofeu o una placa sempre és una forma idònia de fer-lo sentir valuós i admirat. No obstant això, en els últims anys, la consciència mediambiental ha arribat també a aquest sector per fer-nos veure que també la creació de trofeus pot deixar empremta de carboni, i que sempre hi haurà formes més ecològiques i sostenibles de fer-ho.

Read more
trofeus
33 views

Com netejar una medalla esportiva: els millors trucs

Quan aconseguim una medalla esportiva després de molt esforç i dedicació, ens agrada poder mantenir-la cuidada i neta, perquè reflecteixi tot aquest esforç el major temps possible. Per aquest mateix motiu, en el següent article hem volgut explicar-te com netejar unes medalles esportives i et brindarem alguns consells de gran utilitat per mantenir-les en perfecte estat.

Read more
medalles
67 views

On col·locar els trofeus? Consells útils

Els trofeus són més que simples premis; representen èxits, dedicació i esforç. Col·locar-los en un lloc destacat no només ressalta els teus èxits, sinó que també afegeix un toc personal al teu espai. En l'article següent volem exposar-te diferents consells sobre on col·locar els trofeus, d'aquesta manera podràs fer-los destacar i la teva casa tindrà una decoració molt especial i única.

Read more
trofeus
105 views

Com netejar trofeus de metall: consells útils

Netejar els teus trofeus de metall és crucial per mantenir el seu brillantor i preservar la seva bellesa al llarg del temps. Ja sigui que es tracti de trofeus esportius, premis acadèmics o reconeixements especials, la cura adequada pot fer que brillin com a nous. En el següent article t'oferim els millors consells sobre com netejar trofeus de metall, així com algunes recomanacions i precaucions que has de tenir en compte.

Read more
trofeus
112 views

Comprar plaques d'homenatge a Barcelona

Les plaques d'homenatge representen la materialització d'emocions i records perdurables. Són testimonis tangibles d'apreciació i reconeixement cap a persones, assoliments o moments inoblidables. En aquest article, explorarem la varietat de tipus disponibles, consells essencials abans d'adquirir una placa, usos comuns i una opció destacada a Barcelona per obtenir aquestes significatives peces. Comprar plaques d'homenatge a Barcelona mai va ser tan senzill. 

Read more
Plaques
83 views

Plaques d'homenatge: com triar la millor placa commemorativa

Si vols reconèixer algú o commemorar una fita de manera especial, considera una placa d'homenatge. Aquestes no són simples adorns, sinó símbols poderosos que expressen reconeixement, preserven la memòria i enriqueixen espais a edificis, monuments i jardins. En aquest article, descobriràs tot sobre les plaques d'homenatge i la nostra exclusiva col·lecció a Trofeus ABM.

Read more
Plaques
130 views

Trofeus en metacrilat: un reconeixement original

Els trofeus de metacrilat destaquen en reconeixements i premiacions. La seva claredat cristal·lina i durabilitat fusionen elegància i modernitat. Ideals per a esdeveniments corporatius i esportius, aquests trofeus personalitzables ofereixen versatilitat i disseny únic. La seva popularitat creixent els converteix en símbols moderns d'èxit. La transparència permet jugar amb llum i ombres. Resistents i personalitzables, són perfectes per celebrar èxits significatius.

Read more
trofeus
99 views

En què consisteixen els gravats de plaques?

Aquest article us endinsarà a l'univers del gravat de plaques, on descobrireu tècniques, eines i avantatges d'aquesta pràctica artesanal i tècnica. Des de plaques commemoratives fins a trofeus i senyalitzacions, el gravat és essencial en diverses aplicacions. Acompanyeu-nos en aquest viatge a través del món del gravat de plaques.

Read more
Plaques
114 views

Placa commemorativa personalitzada: homenatge i originalitat

Aquest article explora la tendència creixent de personalitzar plaques commemoratives. La personalització permet crear homenatges únics que reflecteixen la personalitat de l'homenatjat. Descobriu la importància d'aquestes plaques en la preservació de la memòria, exploreu els diferents materials i dissenys disponibles, i apreneu com personalitzar una placa commemorativa.

Read more
Plaques
101 views

Trofeus i copes - La millor selecció de trofeus en línia

Aquest article destaca la importància dels trofeus i copes com a símbols elegants i significatius d'èxit i excel·lència. Explorarem la varietat, personalització i adaptabilitat d'aquests premis per a diferents esdeveniments oferts per Trofeus ABM. A més, et mostrarem els avantatges d'escollir la nostra botiga en línia per a la teva propera compra de trofeus i copes, assegurant qualitat i servei excepcional.

Read more
trofeus
90 views